پنجشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۶
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: نخودهای پفکی را می‌توانید هم به صورت پیش غذا و هم بر روی سالاد یا سوپ استفاده کنید. برای تهیه آن نخود پخته و آبکش شده را با چاشنی‌های مورد نظر مخلوط کرده و آن‌ها را درون فر قرار داده تا پف کرده و طلایی – قهوه‌ای رنگ شوند.

نخود پفكي
  • مواد لازم برای 4 نفر:‌

نخود:‌2 پیمانه، ‌پخته و آبکش شود

آب لیموی تازه:‌یک قاشق غذاخوری

پودر چیلی یا پاپریکای دودی: یک قاشق چای‌خوری

پودر سیر: یک دوم قاشق چای‌خوری

  • زمان تهیه: 5 دقیقه
  • زمان پخت:‌50 دقیقه
  • طرز تهیه:

فر را روی دمای 450 درجه از قبل گرم کنید و داخل ظرف مخصوص پخت را کاغذ مخصوص قرار دهید.

نخودها را درون کیسه و یا کاسه‌ای قرار داده،‌ چاشنی‌های لازم را به آن‌ها اضافه کرده و خوب آن‌ها را آغشته کنید.

نخودها را به ظرف مخصوص پخت اضافه کرده و آن‌ها را تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شوند – حدود 50 دقیقه – حرارت داده و در این فاصله هر 15 دقیقه یکبار آن‌ها را هم بزنید.

ucdintegrativemedicine.com

کد خبر 427912

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha