همشهری آنلاین - شهره فرجی: می‌توانید در این دستور غذا به جای قارچ و فلفل از بروکلی بخارپز شده و سبزیجات مشابه استفاده کنید

آشپزی

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 3- 2 نفر

ماکارونی: 350 گرم

سینه مرغ: یک عدد نصفه، به قطعات کوچک تقسیم شود.

قارچ: ‌250 گرم، به قطعات کوچک تقسیم شود.

فلفل دلمه‌ای زرد: ‌یک عدد نصفه، خرد شود.

فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد نصفه، خرد شود.

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد نصفه، خرد شود.

سیر: 2 حبه، خرد شود.

روغن نباتی: 2- 1 قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری

آب لیموی تازه: یک قاشق سوپ‌خوری

پنیر پارمسان: 2- 1 قاشق سوپ‌خوری، رنده شود.

سبزی‌جات معطر: ‌یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

• سینه مرغ را با آب سرد بشویید و با دستمال خشک کنید، سپس به قطعات مکعبی کوچک تقسیم کنید.

• قارچ‌ها را در یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید تا نرم شوند.

• در ظرف دیگری، فلفل‌ها را در 2 قاشق روغن نباتی به مدت
5 دقیقه سرخ کنید.

• سیرها را به ظرف اضافه کنید و
3- 2 دقیقه دیگر آن‌ها را تفت دهید.

• قطعات مکعبی مرغ، سبزی‌جات معطر و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و به مدت 10- 5 دقیقه روی حرارت متوسط آن‌ها را حرارت دهید.

• مخلوط را از روی حرارت برداشته، قارچ‌ها، پنیر رنده شده و آب لیمو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

• غذا را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید.

• در این میان، ماکارونی‌ را در آب نمک بجوشانید تا نرم شوند، سپس آن را آبکش کنید.

• ماکارونی، روغن زیتون و مخلوط مرغ را خوب با هم مخلوط کنید.

• روی ماکارونی، پنیر پارمسان بریزید و آن را سرو کنید.

www.1001recipe.com/recipes/food/chicken_vegetables_pasta

کد خبر 100295

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار