همشهری آنلاین - شهره فرجی: مالیدن کره، زیر پوست مرغ باعث تردی مرغ می ‌شود و اضافه کردن سبزی‌جات، عطر و بوی خاصی به آن می‌دهد.

آشپزی

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: یک ساعت و نیم

مواد لازم برای 6 – 4 نفر

مرغ درسته متوسط:‌ یک عدد

کره: 3 قاشق سوپ‌خوری( در دمای اتاق)

گوجه فرنگی: یک عدد

لیمو: یک عدد

سیر: 3 حبه

پیاز: یک عدد

زیره: یک قاشق چای‌خوری

آب لیمو: 2/1 پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

• مرغ را کاملا تمیز پاک کنید.

• پیاز را ریز خرد کنید و سیر را بکوبید.

• مرغ را درون کیسه مخصوص زیپ دار قرار دهید و سیر و پیاز و آب لیمو را به آن اضافه کنید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

• مرغ را از یخچال درآورید. لیمو و گوجه فرنگی را به دو قسمت تقسیم کنید.

• ابتدا نمک، سپس برش‌های گوجه فرنگی و لیمو‌ را درون شکم مرغ بریزید.

• انگشتتان را در زیر پوست سینه و قسمت بالای ران،  سر دهید و در فضای ایجاد شده بین گوشت و پوست، رزماری و کره را بمالید و بال‌ها را در زیر مرغ تا کنید.

• فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، گرم کنید.

• مرغ را بدون در، حدود یک ساعت و نیم حرارت دهید.

• مرغ پخته شده را از فر خارج کرده و قبل از سرو،  به مدت 10 دقیقه آن را درون فویل بپیچید، سپس آن را میل کنید.

کد خبر 100154

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار