همشهری آنلاین: در دستور این غذا با طرز تهیه فیله مرغ پر شده با زرشک، گردو و زعفران و دیگر مواد غذایی آشنا می‌شوید.

آشنایی با روش تهیه فیله مرغ پُر شده

مواد اولیه:

فیله مرغ: چهار تکه

پیاز داغ: نصف پیمانه

زرشک: نصف پیمانه

گردو خرد شده: یک پیمانه

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

زعفران آب کرده: دو قاشق غذاخوری

سویا سس: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

پیاز خلال شده: متوسط یک عدد

آب‌لیمو: یک قاشق غذاخوری

روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه

* فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس، زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و دو ساعت در یخچال می‌گذاریم، سپس به آن آب‌لیمو و نمک اضافه کرده و کنار می‌گذاریم.

* زرشک و گردو را با پیاز داغ تفت داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می‌افزاییم.

* بعد از سرد شدن مواد را داخل فیله‌ها قرار داده، رول می‌کنیم و با نخ یا خلال دندان می‌دوزیم و آن‌ها را در روغن داغ در تابه چدنی با شعله ملایم سرخ می‌کنیم

فیله مرغ پُر شده

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

کد خبر 219046

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار