همشهری آنلاین – شهره فرجی: با کلم بروکلی، مرغ و کنجد در عرض 35 دقیقه غذای خوشمزه‌ای برای ناهار یا شام تهیه کنید.

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم برای 3- 2 نفر:

گلچه‌های کلم بروکلی: 500 گرم

سیب‌زمینی پوست کنده: یک عدد

آب سبزی‌جات: 60 میلی‌لیتر

خامه ترش: یک قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل: به اندازه لازم

برای تزیین:

دانه‌های کنجد: 3- 2 قاشق سوپ‌خوری

برای خواباندن مرغ

سینه مرغ: یک عدد، به 4 قسمت تقسیم شود.

ماست: 150 میلی‌لیتر

روغن زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری

آب نصف یک لیموی تازه

سیر درشت: یک حبه

برگ ریحان: 2 عدد

نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه:

• تمام مواد لازم برای خواباندن مرغ را درون کاسه‌ای با هم مخلوط کرده سپس قطعات مرغ را به آن‌ها اضافه کرده،‌درب ظرف را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه درون یخچال قرار دهید.

• سیب‌زمینی را درون دستگاه بخار پز حرارت داده سپس کلم بروکلی را به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه دیگر آن‌ها را حرارت دهید تا خوب نرم شوند.( اگر دستگاه بخارپز ندارید سبزی‌جات را درون قابلمه بجوشانید تا نرم شوند). بگذارید کمی خنک شوند.

• سبزی‌جات پخته شده را به همراه آب سبزی‌جات درون دستگاه غذاساز ریخته و آن‌ها را به صورت پوره درآورید.

• سبزی‌جات پوره شده را درون کاسه‌ای ریخته، خامه ترش و نمک و فلفل را به آن‌‌ها اضافه کرده خوب هم بزنید. پوره آماده استفاده است.

• دانه‌های کنجد را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط به مدت 2 دقیقه تفت دهید. در این میان تابه را مرتب تکان دهید تا کنجدها به طور یکنواخت تفت داده شوند. تاحدی کنجدها را حرارت دهید که به رنگ طلایی قهوه‌ای درآیند. آن‌ها را درون کاسه‌ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.

• در تابه‌ای کره را درون یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ذوب کرده، سپس مرغ‌ها را به آن افزوده و به مدت 3- 2 دقیقه به مرغ‌ها دست نزنید تا روی آن‌ها طلایی رنگ شود. مرغ‌ها را برگردانده و طرف دیگر آن‌ها را نیز طلایی رنگ کنید.

• وقتی تمام مرغ‌ها تفت داده و پخته شدند آن‌ها را بر روی پوره بروکلی قرار داده و روی آن‌ها را با کنجد تزیین کنید.

 پوره بروکلی با مرغ و کنجد

http://www.homecookingadventure.com

کد خبر 207689

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار