دوشنبه ۹ آذر ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۰
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: خواص آنتی اکسیدانی انار تاثیر زیادی بر کاهش احتمال ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی دارد

آب انار به خاطر داشتن مقادیر فراوانی فلانوئید( نوعی آنتی اکسیدان) تاثیر فوق‌العاده‌ای بر خنثی سازی سرطان ناشی از رادیکال‌های آزاد دارد.

[آنتی‌اکسیدان‌ها به جنگ آنفلوانزا می‌روند]

طی نتایج حاصله از تحقیقات روی موش‌ها در سال جاری، این میوه می‌تواند در پیشگیری از سرطان پوست و سینه موثر باشد و نیز طی یافته‌های جدید محققان آمریکائی در هفته اخیر، مصرف آب انار، روند رشد سلول های سرطان پروستات را کاهش می‌دهد.

نوشیدن روزانه یک لیوان آب انار می‌تواند تا بیش از یک سوم، جریان خون به قلب را افزایش دهد.

خواص آنتی اکسیدانی این میوه، از ایجاد کلسترول بد پیشگیری می‌کند و سرخرگ‌ها را تمیز نگه می‌دارد و احتمال حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش می‌دهد.  

کد خبر 96007

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز