پنج شنبه 8 مهر 1395 | به روز شده: 1 ساعت و 44 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 6 تیر 1386 - 23:20:13 | کد مطلب: 25295 چاپ

مفاهیم: آنتی اکسیدان چیست؟

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین:
آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که باعث محافظت در برابر آسیب سلولی ناشی از مولکول‌هایی به نام رادیکال‌های آزاد می‌شوند.

از جمله آنتی‌اکسیدان‌های رایج و  غذاهای حاوی آن می‌توان به اینها اشاره کرد:

  • ویتامین C که در مرکبات و  آب میوه؛ میوه‌های توتی و  سایر میوه‌ها؛  سبزیجات به رنگ سبز تیره؛ فلفل قرمز و سبز.
  • ویتامین E که در روغن‌های گیاهی، غلات کامل، و سبزی‌های برگ‌دار سبز یافت می‌شود.
  • سلنیوم که در غلات کامل، اغلب سبزی‌ها، گوشت مرغ، تخم مرغ‌، و اغلب فراورده‌های لبنی یافت می‌شود.
  • بتاکاروتن که میوه‌ها وسبزی‌هایی مانند کلم براکلی، اسفناج، هویج، سیب‌زمینی شیرین، فلفل سبز و قرمز، زردآلو، طالبی یافت می‌شود.


HealthDay News, 27 June, 2007

در همین زمینه: