همشهری آنلاین جویدن آدامس دارچینی، به از بین بردن باکتری‌های دهان کمک می‌کند و بوی بد دهان را رفع می‌کند

طبق نتایج پژوهش‌گران دانشگاه لیونز، در شیکاگو، جویدن آدامس دارچینی خاصیت         ضد باکتری قوی برای دهان دارد و حتی بوی بد دهان را از بین می‌برد.

استفاده از دارچین در طب گیاهی، سابقه طولانی دارد.

 این گیاه، نه تنها خاصیت ضد باکتری دارد، بلکه به تنظیم قند خون، بخصوص در مبتلایان به دیابت کمک شایانی می‌کند.[دارچین و قند خون]

از دیگر خاصیت‌های این گیاه، افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن و نیز پیشگیری از سرطان است. [نکته بهداشتی روز: بیماریابی برای سرطان]

 شهره فرجی
www.naturalnews.com

کد خبر 94153

برچسب‌ها