جمعه ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۹
۱ نفر

کوکوی اسفناج علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، به دلیل وجود اسفناج خواص زیادی نیز برای بدن دارد. در ادامه با طرز تهیه کوکوی اسفناج آشنا می‌شوید.

کوکو اسفناج

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از طبایع، کوکو اسفناج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است. این کوکوی محبوب علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، به دلیل وجود اسفناج خواص زیادی نیز برای بدن دارد. کوکوی اسفناج از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد.

مواد لازم

    اسفناج خرد شده ۴۰۰ گرم

    گشنیز خرد شده ۲۰۰ گرم

    تخم مرغ ۲ عدد

    نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

    آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری

    سیر ۲ حبه

طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی

۱. برای تهیه کوکوی اسفناج گرگانی در ابتدا اسفناج خرد شده، سیر و گشنیز را درون کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

۲. تخم مرغ‌ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی سبزی‌ها بریزید.

۳. نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

۴. حالا آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۵. تابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق بزرگ مقداری از مواد را بردارید و درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

روش دیگر: تره طعم خوبی به این کوکو می‌دهد اگر گشنیز نداشتید می‌توانید از تره استفاده کنید.

کد خبر 655814

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha