املت کاهو یک غذای حاضری خوشمزه و کم کالری است که تا مدت زیادی شما را سیر نگه می‌دارد و دستور پخت بسیار ساده‌ای دارد. برای آموزش املت کاهو با ما همراه شوید.

کوکو کاهو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بیتوته، املت کاهو یک شام حاضری خوشمزه و کم کالری محسوب می‌شود. شما می‌توانید در زمان بسیار کوتاه یک املت خوشمزه با کاهو آماده کنید. املت کاهو یک غذای رژیمی محسوب می‌شود که سرشار از فیبر و پروتئین است.

در صورتی که املت کاهو و پنیر درست کنید، غذای شما ترکیب کامل‌تری خواهد داشت که مدت زمان بیشتری شما را سیر نگه می‌دارد ولی میزان کالری آن هم بالاتر خواهد رفت، شما با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید از سبزیجات یا ادویه‌های دلخواه خودتان در این املت استفاده کنید. در ادامه مقاله ۲ نوع آموزش املت کاهو را برایتان به اشتراک گذاشته‌ایم.

مواد لازم املت کاهو

تخم مرغ  ۴ عدد

کاهو  ۱ عدد کوچک

نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم

زردچوبه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه املت کاهو

کاهوها را برگ کرده تمیز بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه‌اش کاملا خارج شود سپس ریز خرد کنید.

تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید که از حالت لختگی خارج شود. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده مخلوط کنید.

کاهو را به تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار داده و روغن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا داغ شود.

مخلوط تخم مرغ و کاهو را به یکباره درون تابه بریزید و با پشت قاشق به صورت یکدست کف تابه پخش کنید و صبر کنید یک طرف املت سرخ شود و خودش را بگیرد.

املت را به چند قسمت تقسیم کنید تا راحت‌تر برگردانده شود.

طرف دیگر املت را هم کاملا سرخ کنید و سپس در ظرف مورد نظر به همراه برش‌های گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید.

املت کاهو و پنیر

مواد لازم املت کاهو و پنیر

تخم مرغ زده شده  ۴ عدد

روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

پیاز کوچک ریزخرد شده  ۱ عدد

کاهو خرد شده ۴ تا ۶ برگ

پنیر موزارلا ۱/۲ لیوان

تکه‌های فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری

ادویه ایتالیایی یا سبزیجات معطر خشک  ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک  ۱/۳ قاشق چایخوری

فلفل سیاه  به میزان لازم

طرز تهیه املت کاهو و پنیر

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

پیاز خرد شده را به همراه تکه‌های فلفل قرمز ۱ دقیقه در تابه تفت دهید.

کاهو خرد شده را اضافه کرده با حرارت ملایم تفت دهید.

تخم مرغ‌ها را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود و سپس صبر کنید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

روی املت نمک، فلفل، ادویه ایتالیایی و پنیر موزارلا بپاشید و سرو کنید.

در صورتی که ادویه ایتالیایی در دسترس نداشتید می‌توانید از سبزیجات خشک معطر استفاده کنید. در ترکیب املت در صورت تمایل می‌توانید از مقداری پنیر پیتزا استفاده کنید.

کد خبر 648067

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha