شیر برنج یک نوع دسر یا بهتر از بگوییم پیش‌غذای سنتی ایرانی است که از شیر، برنج و گلاب درست می‌شود. در این مطلب طرز تهیه شیر برنج را آموزش داده‌ایم.

شیربرنج - تغذیه - آشپزی

شیربرنج یکی از دسرهای جذابی است که می‌توانیم در ماه رمضان برای افطار درست کنیم. خوبی این دسر این است که می‌توانیم آن را با هرچه که دوست داریم تزیین کنیم و به صورت رژیمی درست کنیم.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شله‌زرد ساده خانگی | پرطرفدارترین دسر ایرانی در ماه رمضان

طرز تهیه آش شله‌قلمکار | وعده‌ای جذاب برای ماه رمضان

طرز تهیه حلیم | این بار حلیم برنج را به سفره افطارتان بیاورید

  • مواد لازم

    برنج نیم‌دانه: یک پیمانه
    گلاب: نصف پیمانه
    شکر: یک و نیم پیمانه
    شیر پرچرب: یک لیتر
    هل ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
    خامه: دو قاشق غذاخوری
    نمک: نصف قاشق چای‌خوری

  • طرز تهیه و دستور پخت

۱.  برنج را از شب قبل خیس کنید.

۲. برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

۳. شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

۴. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه شکر بیشتری به آن اضافه کنید.

۵. حرارت را کم کرده و حدود یک تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

۶. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

۷. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مربای گوجه‌فرنگی در ۳۰ دقیقه

طرز تهیه پاستا | ماکارونی را با این روش جذاب‌تر درست کنیم

طرز تهیه سوپ سرماخوردگی | خوشمزه و مقوی برای مبارزه با ویروس کرونا

طرز تهیه پی‌پُخ | پیتزایی که وزیر ارتباطات برای دستور پختش جایزه گذاشت

طرز تهیه کوفته‌ریزه | فروشگاه آیکیا دستور پخت کوفته‌ریزه‌های معروفش را فاش کرد

منبع: ایرنا

کد خبر 506786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =