فشارهای گوناگون زندگی امروزی باعث بروز اضطراب در فرد می‌شود. اگر جلوی این استرس گرفته نشود، بیماری‌ها و اختلالات روحی و جسمی فراوانی به سراغ فرد می‌آید. با تغذیه مناسب می‌توان اضطراب را تا حد زیادی کنترل کرد.

پوست دانه قهوه سرشار از آنتي‌اكسيدان و فيبر است

به گزارش همشهری آنلاین، اسپوتنیک به نقل از پرتال رانا نوشت: پزشکان محصولات و مواد غذایی را که باعث اضطراب و حملات عصبی می‌شوند نام برده‌اند. مقدار زیاد چای و قهوه به دلیل افزایش آدرنالین و کورتیزول در خون می‌تواند منجر به عصبی شدن فرد شود. توصیه می‌شود کافئین و الکل از رژیم غذایی افراد به دور کنار گذاشته شود. 

پزشکان همچنین توصیه می‌کنند که برای دوری از اضطراب، کربوهیدرات و قند مصرفی را کاهش دهید. پروتئین و محصولات تریپتوفان چون تخم مرغ، ماهی، موز، اسفناج، جو دوسر، تخم کدوتنبل و کنجد به کاهش اضطراب کمک می‌کند. 

پیش از این در خبرها آمده بود که دانشمندان آمریکایی از دانشگاه ایلینویز دریافتند که کافئین می‌تواند آثار منفی سوءتغذیه را جبران کند، زیرا باعث کاهش رسوب لیپیدها و کاهش تری گلیسیرید می‌شود.

کد خبر 478765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =