پروفسور «شریل بارینگر» از دانشگاه اوهایو می‌گوید: سیب با خنثی‌کردن بوی آنزیم‌ها در سیر، تاثیر بسزایی در از بین بردن بوی نامطبوع سیر دارد.

سیب

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از برنا، در یک تحقیق از تعدادی شرکت‌کننده درخواست شد مقداری سیرخام مصرف کنند و سپس میزان چهار ترکیب در سیر را که ایجاد کننده بوی نامطبوع در این ماده خوراکی است در تنفس این افراد اندازه‌گیری شد. سپس از آنان درخواست شد از مواد خوراکی مختلفی که تصور می‌شود قابلیت دارند بوی نامطبوع سیر را از بین ببرند، مصرف کنند تا تاثیر آن‌ها ارزیابی شود. از میان تمام مواد خوراکی مصرفی، سیب خام بیش از دیگر گزینه‌ها در کاهش بوی نامطبوع سیر موثر بوده است.

پروفسور «شریل بارینگر» از دانشگاه اوهایو در این باره می‌گوید: سیب با خنثی‌کردن بوی آنزیم‌ها در سیر، این تاثیر مفید را دارد. در حقیقت مواد خوراکی حاوی ترکیب‌هایی موسوم به «پلی‌فنول»‌ها مواد ایجادکننده طعم تند و بد را در سیر خنثی می‌کنند. همچنین اسیدی بودن آب‌لیمو بر روند خنثی کردن بوی سیر موثر است.

کد خبر 485278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار