چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۲۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک متخصص قلب و عروق گفت: مصرف انار ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان را کاهش می­‌دهد.

مصرف انار و کاهش ابتلا به بیماری­‌های قلبی عروقی

دکتر محمد جعفرنژاد در گفت وگو با ایسنا، گفت: انار حاوی کربوهیدرات و آنتی‌اکسیدان است که در کاهش ریسک بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان پروستات، سرطان سینه و سرطان‌های دیگر بسیار­ موثر است.

وی افزود: انار سرشار از ویتامین C است و می‌تواند در کاهش ریسک بیماری‌های قلبی موثر باشد.

وی ادامه داد: مصرف آب انار سبب کاهش خطرات قلبی عروقی در بیماران مبتلا به همودیالیز شود و مصرف آن برای کاهش خطرات کاردیومتابولیک، توصیه می­‌شود.

این متخصص قلب تصریح کرد: به علت وجود مقادیر بالایی از پتاسیم در آب انار و افزایش خطر پتاسیم، بیماران قلبی باید مصرف مواد غذایی دارای پتاسیم مانند موز و آجیل را کم کنند.

وی با اشاره به اینکه انار بدن انسان را در برابر بیماری‌های قلبی­، آلزایمر و­سرطان پروستات بیمه می­‌کند، گفت: انار برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیف، مشکل گردش خون، دریافت پایین غذایی و چربی خون بالا دارند، ‌مفید است.

جعفرنژاد با بیان اینکه ­میزان تشکیل سلول­های چربی در­ اطراف شکم در افرادی که آب انار مصرف می­‌کنند کاهش می­‌یابد، گفت: مصرف آب انار فشار خون را پایین آورده و خطر بروز حملات قلبی، سکته مغزی و بیماری کلیوی را به میزان قابل توجهی کاهش می­‌دهد.

کد خبر 232466
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز