همشهری آنلاین: سالمونلا باکتری است که عامل اغلب موارد مسمومیت غذایی است.

salmonella

سالمونلا معمولا از طریق تخم‌مرغ و گوشت مرغ و ماکیان آلوده منتقل می‌شود، اما سایر مواد غذایی را هم آلوده می‌کند. عفونت به این باکتری با علائمی مانند اسهال، تب و درد شکمی همراه است. 

این نکات را درباره این میکروب در نظر داشته باشید:

- تخم مرغ به خصوص در شکل خام، گوشت مرغ و جوجه، گوشت، سبزی‌ها، جوانه‌ها و مواد غذایی منجمد از منابع شایع انتقال باکتری سالمونلا هستند. توجه داشته باشید که مواد غذایی آلوده به سالمونلا تغییر طعم یا بو نمی‌دهند.

- مسمومیت غذایی با سالمونلا با شیوع بیشتری در تابستان رخ می‌دهد که مواد غذایی ممکن است در گرما به حال خود رها شوند.

- برخی از افراد در معرض خطر بیشتر دچار شن به عوارض وخیم ناشی از عفونت با سالمونلا هستند، از جمله کودکان کمسن، سالمندان و افرادی که دستگاه ایمنی‌شان تضعیف شده است.

- شمار موارد بیماری ناشی از سالمونلا بسیار بیشتر از موارد مسمومیت غذایی است که گزارش می‌شود.

کد خبر 378478

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =

دیدگاه خوانندگان