همشهری آنلاین: سالمونلا باکتری است که عامل اغلب موارد مسمومیت غذایی است.

salmonella

سالمونلا معمولا از طریق تخم‌مرغ و گوشت مرغ و ماکیان آلوده منتقل می‌شود، اما سایر مواد غذایی را هم آلوده می‌کند. عفونت به این باکتری با علائمی مانند اسهال، تب و درد شکمی همراه است. 

این نکات را درباره این میکروب در نظر داشته باشید:

- تخم مرغ به خصوص در شکل خام، گوشت مرغ و جوجه، گوشت، سبزی‌ها، جوانه‌ها و مواد غذایی منجمد از منابع شایع انتقال باکتری سالمونلا هستند. توجه داشته باشید که مواد غذایی آلوده به سالمونلا تغییر طعم یا بو نمی‌دهند.

- مسمومیت غذایی با سالمونلا با شیوع بیشتری در تابستان رخ می‌دهد که مواد غذایی ممکن است در گرما به حال خود رها شوند.

- برخی از افراد در معرض خطر بیشتر دچار شن به عوارض وخیم ناشی از عفونت با سالمونلا هستند، از جمله کودکان کمسن، سالمندان و افرادی که دستگاه ایمنی‌شان تضعیف شده است.

- شمار موارد بیماری ناشی از سالمونلا بسیار بیشتر از موارد مسمومیت غذایی است که گزارش می‌شود.

کد خبر 378478

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار