همشهری آنلاین: رول نان و سیب زمینی یکی از اردورهای خوشمزه ترکیه‌ای‌ها است.

رول نـان و سـیب‌زمینی

مواد لازم برای شش نفر:

آرد: سه پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

خمیرترش: یک قاشق مرباخوری

کره: دو قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع: نصف پیمانه

نمک و شکر: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپ‌خوری

سیب‌زمینی آبپز: متوسط چهار عدد

پیاز متوسط: یک عدد

نعناع خشک: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

زرده تخم‌مرغ و سیاه‌دانه: به میزان لازم

رول نـان و سـیب‌زمینی

طرز تهیه:

* آرد را در کاسه‌ای ریخته و وسط آرد را با دست گودالی ایجاد می‌کنیم.

* تخم‌مرغ، یک قاشق سوپ‌خوری کره، روغن مایع، نمک و خمیرترش را که از قبل به همراه شکر در آب حل کرده‌ایم، در حفره ریخته و شروع به ورز دادن می‌کنیم تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود و به دست نچسبد.

* پیاز را به صورت نگینی خرد کرده، سپس به همراه مابقی کره در تابه تفت می‌دهیم.

* سیب‌زمینی‌ها را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. وقتی پیازها نرم شدند، سیب‌زمینی را افزوده و کمی تفت می‌دهیم. سپس نمک، فلفل و نعناع خشک را اضافه نموده، در آخر رب گوجه‌فرنگی را افزوده و تفت می‌دهیم.

* مواد آماده شده را از روی حرارت برداشته تا خنک شود.

* خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده، هر تکه از خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشیده شده به صورت مستطیل باز می‌کنیم.

* از مخلوط سیب‌زمینی روی طول مستطیل ریخته و خمیر را لوله می‌کنیم. خمیر لوله شده را به قسمت‌های شش سانتی‌متری برش زده و در سینی فر چرب شده چیده و روی آن‌ها را با زرده تخم‌مرغ و سیاه‌دانه می‌پوشانیم.

* سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت 25 دقیقه قرار داده تا نان‌ها بپزد.

منبع: آشپزی خانواده سبز - شماره 152

کد خبر 238431
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز