همشهری آنلاین: عدس دو نوع است: عدس سبز که ریز و درشت دارد و عدس قرمز که آن را لپه می‌کنند و به نام «دال» معروف است.

خوراک کدو و دال عدس

مواد لازم برای پنج نفر:

کدو: 5 عدد متوسط

سیب‌زمینی: 1عدد متوسط

دال عدس: 1و نیم پیمانه

خرده برنج: نصف پیمانه

گوجه‌فرنگی: 6عدد

روغن‌ زیتون: به مقدار لازم

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- سیب زمینی و کدوها را نگینی ریز خرد کنید و به همراه دال عدس و گوجه‌فرنگی و خرده برنج‌ها با آب لازم مخلوط کنید.

2- نمک، فلفل، زردچوبه اضافه کنید و روی شعله‌ی گاز با حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آیند بعد حرارت را کم کنید.

3- یک ساعت زمان داده تا غذا خوب پخته و آماده شود.

4- این خوراک خوشمزه را با روغن زیتون و لیمو‌ترش تازه میل کنید.

www.seemorgh.com

کد خبر 151879

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار