پنجشنبه ۲۰ دی ۱۳۸۶ - ۰۷:۳۹
۰ نفر

نودل (Noodle) یا همان ماکارونی رشته‌ای یکی از انواع پاستاهاست که فرمی رشته‌ای و نازک دارد و در غذاهای مختلف آسیای جنوب شرقی همراه با سبزیجات مختلف یا ترکیب سبزیجات فصل و گوشت طبخ می‌شود.

در مرغ همسایه این هفته نیز طرز تهیه سبزیجات فصل با نودل در کشور تایلند آموزش داده می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

- 225 گرم ماکارونی رشته‌ای نازک

- یک قاشق سوپ‌خوری روغن کنجد

- 3 قاشق سوپ‌خوری روغن آفتابگردان

- 2 حبه سیر (خلالی خرد شود)

- یک تکه 5/2 سانتی‌متری زنجبیل تازه (ریز خرد شود)

- 2 عدد فلفل قرمز کوچک دلمه‌ای (خرد شود)

- 115 گرم کلم بروکلی

- 115 گرم ذرت درسته کوچک کنسروی

- 175 گرم قارچ (حلقه حلقه خرد شود)

- 6 عدد پیازچه (خرد شود)

- 115 گرم برگ کلم سفید (خلالی خرد شود)

- 115 گرم جوانه ماش

- 2 قاشق سوپ‌خوری سویاسس

- نمک و فلفل به میزان لازم

توضیح: سویاسس، سسی است رقیق و به رنگ قهوه‌ای تیره که مزه‌ای شور دارد و در پخت غذاهای چینی، تایلندی و مانند اینها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سس داخل شیشه‌های کوچک در سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد.

طرز تهیه:

1 – ابتدا ماکارونی را به مدت یک‌ربع در آب جوش جوشانده و پس از  آبکش‌کردن، داخل کاسه‌ای بریزید. سپس  روغن کنجد را به آن اضافه کنید و با استفاده از 2قاشق، ماکارونی را هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود و آن را کنار بگذارید.

2 – روغن آفتابگردان را داخل تابه گودی بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس سیر و زنجبیل خردشده را به روغن اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید.

پس از آن، فلفل قرمز، کلم بروکلی،[بروکلی و کاهش قند خون] ذرت و قارچ را افزوده و به مدت 3 الی 4دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مواد را مرتب هم بزنید.

3 – پیازچه خردشده، جوانه گندم و کلم خلال‌شده را به مواد اضافه کنید و حرارت‌دادن را به مدت 3 دقیقه دیگر ادامه دهید. در پایان، ماکارونی آبکش‌شده را همراه سویاسس و کمی فلفل سیاه اضافه کرده و سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید.[آشنایی با خواص سویا]

حالا شعله اجاق‌گاز را زیاد کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر حرارت دهید تا پخت مواد کامل شود. غذا آماده سرو است.

کد خبر 41318

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز