چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۴:۵۵
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: سینه‌های مرغ را در این دستور غذایی تا حدی بکوبید که تخت شده و ضخامت آن‌ها یکسان شود.

آشپزی

مواد لازم برای تهیه این خوراک عبارتند از:

برگ اسفناج شسته شده:‌ حدود 350 گرم

نمک و فلفل: به اندازه لازم

آب مرغ:‌ یک چهارم پیمانه

سینه مرغ بدون استخوان: 4 عدد، کوبیده و تخت شوند.

پودر آویشن جهت طعم غذا

گوجه فرنگی بزرگ: یک عدد، خرد شود.

پیازچه: 4 عدد، خرد شود.

روش پخت غذا:

• فر را روی دمای 350 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. درون یک ظرف نسوز را کمی چرب کرده و اسفناج‌ها را درون آن بچینید و روی آن‌ها به میزان لازم نمک و فلفل بپاشید.

• روی اسفناج‌ها آب مرغ را بریزید و سپس سینه‌های مرغ را روی آن‌ها پخش کنید.

• روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و پودر آویشن بپاشید.

• روی کل آن‌ها گوجه فرنگی و پیازچه‌ها را پخش کنید.

• روی ظرف را با کاغذ فویل بپوشانید و آن را به مدت 25 دقیقه درون فر حرارت داده، فویل را برداشته و 15- 10 دقیقه دیگر آن را حرارت دهید تا کاملا مرغ‌ها بپزند.

• این غذا مخصوص 4 نفر است.

کد خبر 109235
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز