همشهری آنلاین - شهره فرجی: دستور تهیه این آجیل‌ خیلی راحت است و درون ظرف در بسته تا دو هفته قابل نگه‌داری می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه این آجیل:

سفیده یک تخم‌مرغ بزرگ

شکر: یک چهارم پیمانه

نمک: ‌یک قاشق چای‌خوری

پودر چیلی: نصف قاشق چای‌خوری

پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر زیره: یک دوم قاشق چای‌خوری

آجیل: دو و نیم پیمانه (گردو، بادام، فندق و.....)

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی دمای 300 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• سفیده تخم‌مرغ را تا حدی که کف کند هم بزنید.

• تمام مواد باقی‌مانده را بجز آجیل‌، با هم مخلوط کنید سپس آن‌ها را درون سفیده تخم‌مرغ بریزید و هم بزنید.

• آجیل را به مخلوط فوق آغشته کرده و به صورت یک لایه بر روی کف قالب پخت که چرب نباشد، پهن کنید.[یافته‌های جدیدی از خواص آجیل]

• آجیل را درون فر به مدت 15 دقیقه حرارت دهید سپس از فر خارج کرده و کمی آن‌ها را هم بزنید و مغزهایی که به  هم چسبیده را از هم جدا کنید سپس حرارت را به 250 درجه کاهش دهید و دوباره قالب را درون فر قرار داده و به مدت 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی‌که قهوه‌ای متوسط شوند حرارت دهید.

• قالب را از فر بیرون آورید و محتوای آن را درون یک سبد فلزی خالی کنید ومغزهای به هم چسبیده را از هم جدا کنید و بگذارید خنک شوند.

توجه: آجیل‌ها هر چه بیشتر درون سبد فلزی بمانند و هوا در آن‌ها جریان پیدا کند، ترد‌تر می‌شوند.

کد خبر 110210

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار