خوردن بیسکوئیت از سال‌ها قبل در کشور ما رواج داشته، بیسکوئیت همچنین یک میان وعده بسیار محبوب در بریتانیا است. انگلیسی‌ها روزی را به نام روز جهانی بیسکوئیت نامگذاری کرده‌اند. روز جهانی بیسکوئیت مصادف با سالروز تولد چارلز دوم در ۲۹ مه ۱۶۳۰ است که به تاریخ ما می‌شود ۸ خرداد ۱۰۰۹هجری شمسی.

بیسکوئیت

همشهری آنلاینآرش نهاوندی: خط تولید بیسکویت می تواند انواع بیسکویت‌ها را درست کند؛ بیسکوئیت‌های سالم و ناسالم. هنگام خوردن بیسکویت باید بیشتر به این نکات توجه داشته باشید، مثلا سعی کنید بیسکویت های کم چرب، کم قند و کم کالری را انتخاب کنید و با شیر، چای یا قهوه میل کنید.

بیسکویت‌ها میان وعده محبوبی هستند که آن‌ها را با لذت می‌خوریم، نه تنها متنوع و خوشمزه هستند، بلکه می‌توانند برای صبحانه سیر کننده و مفید باشند. اگرچه آن‌ها خوشمزه هستند، اما نباید زیاد آن‌ها را بخورید. باید از مقدار بیسکویتی که می خورید آگاه باشید، چه آن را در خانه درست کرده یا آن را سوپرمارکت خریده باشید. در غیر این صورت می‌توانند آسیب‌هایی به سلامت شما وارد کنند. فواید و مضرات خوردن بیسکویت چیست؟ چگونه آن‌ها را بخوریم تا سالم باشیم؟

فواید بیسکوئیت

شکر موجود در بیسکویت می‌تواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند. بیسکویت ها همچنین سرشار از مواد معدنی هستند که می‌توانند روی سیستم ایمنی اثر تنظیم کننده باشند.
کربوهیدرات‌های موجود در بیسکویت نیز یک ماده مغذی مهم هستند که انرژی را تامین کرده، متابولیسم چربی را تنظیم و فیبر غذایی مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند.

بیسکویت‌ها سرشار از مس هستند، ماده‌ای مغذی که برای بدن ضروری است و تاثیر زیادی بر سیستم ایمنی و سیستم عصبی مرکزی دارد. آرد گندم، یکی از مواد اصلی در تهیه بیسکویت، حاوی مقادیر کمی مس است. در واقع، آرد گندم منبع خوبی برای تامین ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند مس، روی، منیزیم و فسفر است.

علاوه بر این، خوردن بیسکویت همچنین می تواند بار معده و روده را کاهش دهد، به هضم کمک کند.

بیسکویت صبحانه می تواند نیازهای انرژی صبح را برآورده کند، با شیر یک ترکیب کامل صبحانه سالم است، از سرخ کردنی ها، پنکیک و سایر غذاهای چرب سالم تر است.

مضرات و خطرات خوردن بیسکوئیت

ارتباط عجیب بیسکوئیت با سلامتی

خوردن بیش از حد بیسکوئیت منجر به چاقی می‌شود

بیسکویت حاوی آرد گندم، شکر، خامه و مواد دیگر است، این مواد باعث می شود که قند بیسکویت‌ها بیشتر شود و بیشتر بخورید و به راحتی چاق شوید.

افزایش خطر سرطان با بیسکوئیت

بیسکویت‌ها در طول فرآیند تولید در دمای بالا پخته می‌شوند. از آنجایی که بیسکویت حاوی مقدار زیادی نشاسته است، هنگام پختن در دمای بالا مواد سرطان زا تولید می‌شود که در صورت مصرف طولانی مدت خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

بیماری‌های گوارشی با بیسکوئیت

اگرچه بیسکویت‌ها سرشار از مواد مغذی هستند، اما اگر به طور منظم مصرف شوند، می‌توانند منجر به کمبود سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن و عدم تعادل در تغذیه شوند. علاوه بر این، آرد موجود در بیسکویت‌ها به طور مستقیم بر عملکرد متابولیک بدن تأثیر می گذارد و ممکن است باعث بیماری‌های مزمن دستگاه گوارش شود.

بیشتر بخوانید:

کد خبر 950186

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز