غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها در شمال و بیشتر آنها در جنوب کشور تهیه و صرف می شود.

میگو پلو - آشپزی -تغذیه - غذا

 همشهری آنلاین: وقتی میهمان جنوبی‌های خونگرم می شوید احتمال اینکه یکی از غذاهایی که برایتان تهیه می کنند یکی از انواع میگو پلوهاست که در هر شهر و استان بستگی به نوع ذائقه خودشان هنگام تهیه این خوردنی مقوی و خوشمزه سلایق مختلفی به خرج می دهند.

مواد لازم: 

- دو پیمانه برنج پخته 

- یک دوم پیمانه میگوی ریز، آب‌پز شده 

- یک عدد تخم‌مرغ 

- چهار عدد لوبیا سبز پخته، خردشده 

- سه قاشق سوپ‌خوری گوجه‌فرنگی ریز خرد شده، به صورت نگینی 

- سه قاشق سوپ‌خوری پیاز ریز خرد شده، ‌به صورت نگینی 

- سه قاشق سوپ‌خوری روغن مایع 

طرز تهیه:

روغن را در تابه‌ای داغ کنید. میگو را در آن بریزید. به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس تخم‌مرغ را در تابه بریزید و سریع هم بزنید. پس از سرخ شدن تخم‌مرغ، لوبیاسبز، گوجه‌فرنگی، پیاز و برنج را اضافه کنید و خوب هم بزنید. چند دقیقه تفت دهید تا همه مواد خوب مخلوط و داغ شوند. غذا را در ظرف مناسب بریزید و با سبزی‌های تازه تزیین و سرو کنید.

کد خبر 757895
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha