چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۲
۱ نفر

ماکارونی در ایران با شیوه‌ای گوناگون آماده می‌شود و ادویه‌هایی هم که در آن استفاده می‌شود، متفاوت است. در این مطلب بهترین زمان اضافه کردن ادویه به این غذای خوشمزه و پرطرفدار گفته شده است.

ماکارونی - پاستا

به گزارش همشهری آنلاین، ماکارونی یک غذای ایتالیایی است و از آن گروه غذاهایی است که در همه جهان طرفداران زیادی دارد و در جاهای گوناگون با توجه به فرهنگ غذایی مردم آن منطقه پخته می‌شود. این غذای خوشمزه و پرطرفدار، در ایران با شیوه‌ای گوناگون آماده می‌شود و ادویه‌هایی هم که در آن استفاده می‌شود، متفاوت است.

همان گونه که می‌دانید، چنانچه بخواهید بوی خوش ادویه به مشام برسد، بهتر است آن را قدری تفت دهید، پس بهترین زمان استفاده از ادویه‌ها در ماکارونی، هنگامی است که گوشت ماکارونی را تفت می‌دهید. فقط نکته‌ای که در اینجا باید به آن توجه داشته باشید این است که خیلی تفت دادن ادویه‌ها معمولا سبب تلخ شدن آنها می‌شود، پس سعی کنید گوشت و ادویه‌ها را با شعله کم تفت دهید و ادویه‌ها را در آخرای تفت دادن گوشت به آن اضافه کنید.

در سس ماکارونی به اندازه کافی از ادویه‌ها استفاده کنید، چون استفاده بیش از اندازه آن، به جز اینکه طعم گوشت و دیگر ترکیبات ماکارونی را بیش از حد تحت تأثیر قرار می دهد، بلکه سبب می شود سس ماکارونی شما به رنگ تیره دربیاید.

کد خبر 654612

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • داودطنوریان IR ۰۵:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۴
    5 0
    بهداز این که ماکا را نی پخت می شود ادویه را اضافه نمو د
  • IR ۰۷:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۴
    4 0
    لطفا طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت را نیز توضیع دهید.
  • ه IR ۱۳:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۴
    9 1
    با عدس یا سویا
    • IR ۱۸:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۴
      4 1
      با عدس