یکشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۷
۱ نفر

همبرگرهای خانگی هم کیفیت بالاتری دارند و هم لذت آشپزی را به شما هدیه می‌بخشند. در این مطلب با طرز تهیه نوعی همبرگر خانگی آشنا می‌شوید.

همبرگر خانگی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، همبرگرهای دست‌ساز و خانگی به دلیل اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب‌تری برای شما داشته باشد.

مواد لازم برای تهیه همبرگر

گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم

پیاز: یک عدد

سیر: به مقدار دلخواه

تخم مرغ: یک عدد

آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و دارچین: به اندازه کافی

طرز تهیه همبرگر خانگی و سالم

دستور پخت و طرز تهیه همبرگر

۱. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.

۲. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

۳. مخلوط را در هر اندازه‌ای که دلخواهتان است تقسیم کنید و به شکل دایره‌هایی با ضخامت متوسط اندازه کنید.

۴. سپس در مقداری آرد سوخاری بغلتانید.

کد خبر 648594

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha