هات چاکلت یا شکلات داغ یکی از انواع نوشیدنی‌های گرم است که با ترکیب شکلات، شیر و پودر کاکائو تهیه می‌شود و طعم بسیار دلچسبی دارد.

هات چاکلت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرارو، هات چاکلت یا شکلات داغ یکی از انواع نوشیدنی‌های گرم است که از ترکیب شکلات رنده شده، پودر کاکائو و شیر گرم تهیه می‌شود. هات چاکلت در کنار کاپوچینو، لاته و اسپرسو یکی از محبوب‌ترین و پر فروش‌ترین نوشیدنی‌ها در کافی‌شاپ‌هاست. این نوشیدنی برای افرادی که به نوشیدن قهوه تمایلی ندارند و در عین حال دوست دارند یک نوشیدنی گرم با پایه کاکائو یا شکلات را مصرف کنند، بسیار مناسب است.

اگر علاقه‌مندید که در این روزهای سرد و بارانی در منزل یک لیوان نوشیدنی داغ و دلچسب را برای خود و خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه هات چاکلت خانگی با روشی بسیار آسان و فوری همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه هات چاکلت

شکلات تخته‌ای: ۲۰ گرم

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

شیر: یک لیوان سر پر

پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری سرخالی

طرز تهیه هات چاکلت

۱ ـ ابتدا شیر، شکر، پودر کاکائو را داخل یک ظرف شیر داغ‌کن بریزید و خوب هم بزنید تا پودر کاکائو کاملا در شیر حل شود.

۲ ـ نشاسته ذرت را به مخلوط شیر، شکر و پودر کاکائو اضافه کنید و ظرف شیر داغ‌کن را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.

۳ ـ در مرحله آخر شکلات تخته‌ای را که به دمای محیط رسیده است، با چاقو کاملا خرد و یا رنده کنید و به مخلوط شیر اضافه کنید؛ سپس هم بزنید تا شکلات در شیر حل شود. بعد از اینکه شکلات با شیر چند دقیقه جوشید، هات چاکلت خوشمزه شما آماده است که می‌توانید آن را داخل لیوان مناسب بریزید و سرو کنید.

نکته

۱ ـ استفاده از شکلات تلخ یا شیرین به ذائقه شما بستگی دارد و انتخاب آن کاملا اختیاری است.

۲ ـ نشاسته ذرت فقط غلظت هات چاکلت را بیش‌تر می‌کند و در صورتی که به نشاسته ذرت دسترسی ندارید، می‌توانید آن را از دستور حذف کنید.

کد خبر 648815

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس CN ۰۴:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
    13 0
    ۱- لزومی به رنده کردن شکلات نیست و با دمای زمان جوشیدن شیر حل خواهد شد ۲- لزومی به اضافه کردن یک قاشق شکر نیست