محققان دانشگاه استرالیای جنوبی با همکاری دانشگاه مین آمریکا، ارتباط بین مصرف ماست، فشار خون و عوامل خطرزای قلبی عروقی را بررسی کردند و دریافتند که ماست با فشار خون پایین‌تر برای افراد مبتلا به فشار خون بالا مرتبط است.

ماست

به گزارش همشهری آنلاین، مهر به نقل از ساینس دیلی نوشت: در سراسر جهان، بیش از یک میلیارد نفر از فشار خون بالا رنج می‌برند که آنها را در معرض خطر بیشتر بیماری‌های قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته قرار می‌دهد. بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند.

دکتر «الکساندرا وید»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه استرالیای جنوبی، می‌گوید: «این مطالعه شواهد جدیدی ارائه می‌دهد که ماست را با پیامدهای مثبت فشار خون برای افراد مبتلا به فشار خون بالا مرتبط می‌کند.»

دکتر وید می‌گوید: «فشار خون بالا اولین عامل خطر برای بیماری‌های قلبی عروقی است، بنابراین مهم است که به یافتن راه‌هایی برای کاهش و تنظیم آن ادامه دهیم.»

وی در ادامه می‌افزاید: «غذاهای لبنی، به ویژه ماست، ممکن است قادر به کاهش فشار خون باشند. چراکه محصولات لبنی حاوی طیف وسیعی از ریزمغذی‌ها از جمله کلسیم، منیزیم و پتاسیم هستند که همگی در تنظیم فشار خون نقش دارند.»

«ماست تاثیر بیشتری دارد زیرا حاوی باکتری‌هایی است که باعث آزاد شدن پروتئین‌هایی می‌شود که فشار خون را کاهش می‌دهد.»

این مطالعه نشان داد برای افرادی که فشار خون بالایی دارند، حتی مقادیر کمی ماست با کاهش فشار خون مرتبط است. حتی برای کسانی که به طور منظم ماست مصرف می‌کردند، نتایج قوی‌تر است.

کد خبر 643464

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha