کرپ نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می‌شود و علاوه بر صبحانه، برای میان‌وعده و شام هم مصرف می‌شود. برای صبحانه می‌توان آن را با شکلات، عسل و مربا و برای میان‌وعده و شام با گوشت یا پنیر و سبزی نوش جان کنید. فقط کافی است مواد موردنظر را داخل آن بگذارید و پس از پیچیدن مصرف کنید. کرپ را می‌توان چند روز در یخچال نگهداری کرد.

کرپ

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است که اگر نادیده‌اش بگیریم حتما در رژیم غذایی و سلامت ما تاثیر می‌گذارد. تنوع صبحانه‌ها اما آن‌قدر زیاد است که با صرف کمی زمان بیشتر می‌توانیم یک وعده کامل با انواع مکمل‌ها را جذب کنیم و در طول روز سیر بمانیم. پیشنهاد امروز ما کرپ است.

مواد لازم:

شیر: ۱ لیوان

آرد سفید: یک لیوان یا ۱۲۵ گرم

تخم مرغ: ۵ عدد

روغن مایع: ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری

نمک: به مقدار لازم


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. تمام مواد را مخلوط کرده، خوب هم می‌زنیم تا مایه‌ای کاملا صاف و بدون گلوله به‌دست آید. در صورتی که به آسانی آرد در مایه حل نشد، آن را از صافی رد می‌کنیم. تابه کوچک دسته‌داری را که بهتر است از جنس تفلون باشد، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گرم شود. ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری از مایه میان تابه می‌ریزیم و تابه را می‌غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود.

۲. تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را در سینی بر می‌گردانیم و به همین ترتیب تمام کرپ‌ها را آماده می‌کنیم. باید توجه داشت کرپ‌ها نازک تهیه شوند.

۳. اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزیم، کرپ‌ها ضخیم می‌شوند. این نکته قابل توجه است که مواد لازم را باید در قسمت برشته کرپ ریخته و بعد آن را لوله کرد و بعد سرخ کرد. در این صورت باید دو طرف کرپ را برشته کرد که بعد از ریختن مواد داخل کرپ احتیاجی به سرخ کردن طرف دیگر نداشته باشیم.

۴. کرپ را می‌توانیم با شکلات، انواع میوه‌ها و .. برای صبحانه آماده کنیم.

کد خبر 500491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار