سس پستو از آن سس‌های جذابی است که می‌شود با غذاهای فست‌فودی و پاستا ترکیب کرد و طعم فوق‌العاده‌ای ساخت. سسی که طرز تهیه ساده‌ای دارد و با رعایت چند نکته ساده می‌توانیم بهترین طعم و عطر را بسازیم.

سس پستو

مواد لازم:

دانۀ کاج: نصف پیمانه

ریحان تازه: ۴ پیمانه

پنیر پارمزان رنده‌شده: نصف پیمانه

سیر: ۱ حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن زیتون: نصف پیمانه


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد دانه‌های کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت ۵ الی ۸ دقیقه در فر بگذارید تا بوداده و  طلایی‌رنگ شود.

۲. بعد دانه‌ها را از فر خارج می‌کنیم و می‌گذاریم تا خنک شود.

۳. سپس دانه‌ها را با پنیر، سیر، ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شود.

۴. اگر هم دوست داشته باشید دانه‌های کاج مثل کرانچی شود می‌توانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگیری کنید.

۵. روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذاساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط شود و کاملا یکدست شود.

۶. این سس را می‌توانید به مدت ۳ روز در یخچال نگه دارید و برای پاستای پخته‌شده سرو کنید.

منبع:‌ ایرنا

کد خبر 520984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار