همشهری آنلاین: پاستوریزاسیون فرایندی است که در آن شیر و سایر فراورده‌های لبنی حرارت داده می‌شوند تا باکتری‌های مضر در آن‌ها کشته شوند

به این نکات درباره پاستوریزاسیون توجه کنید:

- پاستوریزاسیون ضروری است، زیرا باکتری‌های خطرناکی در شیر خام وجود دارد.

- پاستوریزاسیون بر آلرژی‌ها نسبت به فراورده‌های لبنی تأثیر نمی‌گذارد.

- شیر پاستوریزه نسبت به شیر خام کمتر مغذی نیست.

- حتی اگر شیر پاستوریزه باشد، هرگز نباید آن را برای مدت طولانی بیرون از یخچال نگهداشت.

کد خبر 376404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار