همشهری آنلاین: متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف جوانه‌ها به دلیل وجود ویتامین E برای درمان ناباروری و پیشگیری از بیماری‌های قلبی، عروقی و سرطان موثر است، گفت: مصرف جوانه‌ عدس، توان یادگیری دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد.

جوانه عدس و افزایش یادگیری دانش آموزان

مرتضی صفوی در گفت‌‌وگو با خبرگزاری فارس، در رابطه با خواص درمانی جوانه‌های گندم، ماش و عدس و یونجه، اظهار داشت: در شرایط عادی کربوهیدرات‌ها دارای کالری زیاد بوده ولی جوانه‌ها با وجود اینکه در گروه غذایی کربوهیدارت‌ها قرار می‌گیرد ولی کالری کمی داشته و برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند مصرف جوانه‌ها توصیه می‌شود.

وی افزود: جوانه‌ها دارای انواع ویتامین همچون ویتامین B12 بوده و برای کم‌خونی حاد مصرف جوانه بسیار موثر است.

این متخصص تغذیه ادامه داد: جوانه‌های گندم، عدس، ماش و یونجه سرشار از ویتامین و پروتئین بوده ولی کالری کمی دارند همچنین ویتامین C و E در آنها به وفور یافت می‌شود.

صفوی بیان داشت: مصرف جوانه‌ها به دلیل اینکه حاوی ویتامین E است برای درمان ناباروری و پیشگیری از بیماری‌های قلبی، عروقی و سرطان موثر است، همچنین کسانی که پوست آنها در زمستان خشک می‌شود، می‌توانند از نرم‌کننده‌های حاوی ویتامین E که از جوانه‌ها ساخته شده استفاده کنند.

وی تاکید کرد: مصرف جوانه‌ها برای حفظ سلامت پوست به ویژه در دوران سالمندی توصیه می‌شود و از آنجا که هضم راحتی داشته سالمندان می‌توانند آن را با ماست و سالاد مصرف کرده و از مواد غنی و ویتامین‌های آن بهره‌مند شوند.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه جوانه‌ها دارای سلنیوم و منیزیم هستند، گفت: سلنیوم در پیشگیری از سرطان موثر بوده و منیزیم نیز برای کسانی که دچار گرفتگی عضلات بدن می‌‌شوند، مناسب است.

صفوی ادامه داد: جوانه عدس حاوی تمام اسیدآمینه‌ها است و برای کودکان توصیه می‌شود، همچنین جوانه ماش در چین غذای اصلی بوده و به طور کلی مصرف جوانه‌ها به ویژه جوانه گندم در رشد سلول‌های مغزی بسیار موثر است و کودکان و دانش‌آموزان جهت افزایش یادگیری بهتر است استفاده از جوانه عدس را در برنامه غذایی خود داشته باشند.

کد خبر 314672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =