همشهری آنلاین: یک عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:« ارزش غذایی دانه گندم با جوانه زدن افزایش پیدا کرده و به عنوان منبع مهم ویتامین‌های گروه B محسوب می‌شود و نقش مهمی در سلامت اعصاب دارد.»

جوانه گندم

دکتر مسعود کیمیاگر در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«ارزش غذایی دانه گندم با جوانه زدن افزایش پیدا کرده و از حالت غله خارج شده و در گروه سبزی‌جات قرار می‌گیرد، البته حدود 4 قاشق غذاخوری از جوانه گندم برابر با یک واحد نان در نظر گرفته می‌شود.

نکته مهم این است که میزان ویتامین‌های گروه B دانه گندم با جوانه زدن بالا می‌رود بنابراین به عنوان منبع مهم ویتامین‌های گروه B محسوب می‌شود همچنین مقداری شامل ویتامین E نیز است.»

more ویتامین E ضد موخوره و شفابخش مو

این متخصص تغذیه تاکید کرد:«ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در سلامت اعصاب دارند و کمبود آن در بدن باعث می‌شود شکل‌گیری واحدهای عصبی به خوبی انجام نگیرد و فرد آرامش اعصاب نداشته باشد همچنین این ویتامین در سوخت و ساز بدن بسیار مفید است و غذا را برای هضم و جذب آماده می سازد.»

کد خبر 144446

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار