همشهری آنلاین: این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته می‌شود.

گمج کباب

آماده‌سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 2 ساعت

مواد اولیه: برای 3 نفر

گوشت (خورشتی و بدون چربی): 200گرم

گردو:50گرم

سبزی (شامل تره،جعفری و گشنیز خرد شده): یک پیمانه

پیاز (خلالی شده): نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

رب انار (ترش): 2 قاشق غذاخوری

آب: نصف پیمانه

آب انار (ترش): 2قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

ابتدا در قابلمه‌ای مناسب گوشت‌های خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید و در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می‌شود.

نکات:

1) این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.

2) به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه می‌کنند.

3) برخی افراد پیاز را رنده کرده و بعد به غذا اضافه می‌کنند.

4) این غذای خوشمزه را با کته سرو کنید.

 نوش جان

گمج کباب

www.sooran.com

کد خبر 288841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار