چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۶:۲۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: اشپل، همان تخم یا خاویار ماهی است که گیلانی‌ها از آن کوکوی خوشمزه‌ای تهیه می‌کنند.

آشنایی با روش تهیه کوکوی اِشپل - غذای محلی گیلان

مواد لازم برای 6 نفر :

سبزی ( تره- جعفری- شوید- نعنا): 300 گرم

سیب‌زمینی متوسط: 3 عدد

پیاز متوسط: 1 عدد

تخم‌مرغ: 5 عدد

سیر: 3 حبه

اِشپل*: 3 عدد

نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

 

کوکوی اشپل

طرز تهیه:

سبزی، پیاز، سیب‌زمینی و سیر را چرخ می‌کنیم.

سپس اشپل ماهی را داخل آن ریخته و له می‌کنیم (می‌توانیم با میکسر همه را میکس کنیم).

سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم‌مرغ‌ها را در آن می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم.

داخل تابه کمی روغن مخصوص سرخ کردنی می‌ریزیم.

وقتی روغن داغ شد، مایه‌ی کوکو را داخل آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد.

وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش می‌زنیم و برمی‌گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد.

زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه است.

کوکوی اِشپل

منبع: تبیان

کد خبر 210849
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز