همشهری آنلاین: خورش ماست غذای سنتی و اصیل ایرانی و متعلق به استان اصفهان است. کمتر شخصی را می‌توان یافت که به اصفهان سفر کرده باشد و این غذا را امتحان نکرده باشد.

آشنایی با روش تهیه خورش ماست - غذای اصفهانی

مواد لازم برای تهیه خورش ماست:

مرغ:۷۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)

زردچوبه: يك قاشق چای‌خوری

آب: ۵۰۰ میلی‌لیتر

زعفران: ۶ قاشق چای‌خوری

خلال پوست پرتقال: ۲ قاشق غذاخوری

ماست چکیده:۵۰۰ گرم

نمک: يك قاشق چای‌خوری

خلال پسته: يك قاشق غذاخوری

زرشک تفت داده شده: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه خورش ماست:

مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چای‌خوری زعفران به تکه‌های مرغ اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوان‌ها را جدا کرده و به حرارت‌دهی ادامه دهید. ۲ قاشق چای‌خوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰دقیقه حرارت دهید.

۲ قاشق چای‌خوری زعفران را به ماست اضافه کرده و هم بزنید. تکه‌های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه‌های ریزتر دربیاورید (ریش ریش کنید) و در ظرف اصلی برای سرو خورش بریزید.

مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل جوشیدن شعله را خاموش کنید. سس آماده است.

سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکه‌های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. خورش را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید.

خورش ماست

http://cooking.akairan.com

کد خبر 298144

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =