همشهری آنلاین: کدو حلوایی حاوی مقدار فراوانی پتاسیم است، هم چنین انار به دلیل داشتن ویتامین C در افزایش جذب آهن موثر است. به این دلیل از کئی انار برای رفع کم خونی استفاده می‌کنند.

آشنایی با روش تهیه کئی انار - غذای محلی استان مازندران

مواد لازم:

کدو حلوایی: یک کیلوگرم

لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم

عدس: ۱۰۰ گرم

سیر: ۵۰ گرم

پیاز: ۱۰۰ گرم

دانه‌های انار: ۱۰۰ گرم

گردو: ۱۰۰ گرم

نمک: ۱۰ گرم

روغن: به مقدار لازم

زردچوبه: ۵ گرم

طرز تهیه:

۱ - لوبیا چیتی و عدس را نیم پز می‌کنند.

۲ - کدو حلوایی را ریزریز کرده با مواد نیم پز مخلوط می‌کنند تا با هم بپزند.

۳ - بعد از بخار شدن آب و پخته شدن مواد آن را با گوشت‌کوب له می‌کنند.

۴ - سیر، پیاز، دانهٔ انار و گردوی ساییده شده به همراه نمک و زردچوبه را تفت داده به مواد اضافه می‌کنند.

۵ - مقدار کمی آب به مواد می‌افزایند تا کئی انار با حرارت ملایم جا بیفتد.

کئی انار

http://gardeshgariiran.ir

کد خبر 294750

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =