همشهری آنلاین: آش سورانه بومی شهر کرمانشاه است. سورانه یک نوع بورانی و از غذاهای خوشمزه محلی کرمانشاه در فصل بهار است. گیاهی خودرو و شبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است و علت نام گذاری آن در زبان محلی به همین دلیل است.

آشنایی با روش تهیه آش سورانه

مواد لازم:

پیاز سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری

رب انار: ۲ الی۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: به مقدار لازم

شکر: درصورت نیاز

فلفل سیاه: به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

آش سورانه

گیاه سورانه: يك دسته

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برگهای سورانه را از هم جدا کرده و انتها و سر زرد برگها را با قیچی بگیرید بعد خوب بشوئید.

بعد از خشک شدن برگها را به طول ۲ سانتی‌متر قیچی کرده وبا زردچوبه و روغن زیتون کمی تفت دهید.

سپس یک الی یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد.

در این فاصله گوشت را هم با روغن زیتون کمی تفت دهید و نمک و زردچوبه و فلفل بزنید و گوشت را به سورانه اضافه کنید تا با هم بپزد.

ظرف نیم ساعت این غذا درست می‌شود بعد رب انار اضافه کنید و بچشید اگر ترش بود با اضافه کردن شکر چاشنی را خوشمزه‌تر کنید. آخر پیاز داغ را بریزید و چند جوش که زد شعله را خاموش کنید.

http://gardeshgariiran.ir

کد خبر 294651

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =