همشهری آنلاین: کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب‌ترین‌ها هم به شمار می‌رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز و سیب زمینی درست می‌شود را درست می‌کنیم.اما این غذا، انواع و اقسام متنوعی دارد و فقط به گوشت و سیب‌زمینی محدود نمی‌شود. با سویا، بادمجان، قارچ، کدو، هویج، لوبیا، مرغ و .. ده‌ها ماده غذایی دیگر می‌توان کتلت درست کرد.

آشنایی با روش تهیه کتلت بادمجان کبابی (غذای محلی جهرمی‌ها)
  • مواد لازم

بادمجان: دو عدد

سیب زمینی آب پز: سه عدد

پیاز و تخم مرغ: یک عدد

جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: 30 گرم

نمک و آرد سوخاری و روغن: به میزان لازم

کتلت بادمجان کبابی

  • روش تهیه کتلت بادمجان كبابي:

*. بادمجان‌ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید.

*. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده کرده و با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید.

*. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد.

*. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.

*. یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.

منبع:‌ آكايران

کد خبر 324132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =