چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: آش ماسوا یکی از چندین غذای محلی بروجردی‌ها است که بسیار خوش طعم و خوشمزه است به خصوص اگر با کشک محلی میل شود.

آش ماسوا
  • مواد لازم برای 15 نفر:

بلغور گندم =يك کیلو

اسفناج پاک شده و خرد شده=800 گرم

نخود پخته =300 گرم

پیاز متوسط =3 عدد

روغن =3 تا 4 قاشق سوپخوری

کشک ساییده غلیظ =500 گرم

نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه

آش ماسوا

  • طرز تهیه:

پیازها را خرد کرده و سرخ می‌کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم.سپس بلغور را با 17 تا 18 لیوان آب (4/5 لیتر آب) با پیاز مخلوط کرده می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد و به طور مرتب هم می‌زنیم که ته نگیرد.

بعد اسفناج را به آن اضافه می‌کنیم.سپس نخود پخته شده را داخل آش می‌ریزیم و می‌گذاریم آش جا بیفتد.کشک را همراه 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری روغن به مواد اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند جوش بزند. سپس رویش را نعناع داغ می‌دهیم.

www.akairan.com

کد خبر 334302

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha