همشهری آنلاین: هوا سرد است و این آش می‌تواند بهترین غذا باشد. آش کشک آش سنتی مردم آستانه اشرفیه است. آشی خوشمزه و خوش رنگ و لعاب.

آش کشک غذای محلی آستانه  اشرفیه
  • مواد لازم برای 4 نفر

يك پیمانه عدس

يك پیمانه گندم

يك پیمانه لوبیا قرمز

500 گرم کشک

500 گرم سبزی آش خرد شده

2 عدد پیاز

يك بوته سیر

به میزان لازم نمک و زردچوبه و نعنا خشک

روغن به میزان لازم

آش کشک

  • طرز تهیه:

1. گندم و حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌اید در یک قابلمه بزرگ و روی حرارت کم بگذارید بپزد.

2. حبوبات و گندم که پخت، سبزی را اضافه کنید.

3. وقتی سبزی پخت و رنگش عوض شد، یکی از پیازها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید، سپس آن را همراه با زردچوبه و نمک درون آش بریزید.

4. وقتی آش پخت و جا افتاد کشک را اضافه کنید و بگذارید مواد چند قل بزند.

5. بعد از 5 دقیقه، آش را از روی حرارت بردارید. سیر، نعنا و پیاز باقیمانده را هم تفت دهید، سپس آش را با آنها تزیین کرده ، سرو کنید.

منبع: مجله آشپزي مثبت

کد خبر 319368

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =