همشهری آنلاین: اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه می‌خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری‌ها را امتحان کنید؛ غذایی ساده و سریع که خیلی وقت‌تان را نمی‌گیرد اما مزه و طعم آن همیشه خاطرتان می‌ماند.

آشنایی با روش تهیه قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر
  • مواد لازم برای قلقلی اسفناج:

اسفناج: 500 گرم

سيب زمينی پخته: يك عدد

تخم مرغ: يك عدد

پياز داغ: يك قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه دلخواه

قلقلی اسفناج

  • طرز تهیه قلقلی اسفناج:

اسفناج‌ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شوند.

سيب‌زميني پخته را رنده كنيد.

حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد.

تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.

بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.

  • نکته برای تهیه قلقلی اسفناج:

با كمی اسفناج و پياز داغ می‌توانيد سس خوشمزه‌ای برای قلقلی اسفناج‌تان درست كنيد.

منبع : آشپزی مثبت

کد خبر 336080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =