همشهری آنلاین: فندق قاتق یکی از چندین غذای محلی گیلانی‌هاست.

مواد اولیه:

فندق با پوست: یک کیلوگرم

مرغ: یک عدد

بادمجان: 500 گرم

رب انار ترش: سه قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی: سه قاشق غذاخوری

آرد: یک قاشق غذاخوری

گلپر: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل: نصف قاشق چای‌خوری

نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

* فندق‌ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می‌توانیم پوست دور آن‌ها را می‌گیریم.

* سپس فندق‌ها را شسته و همراه آب درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. (مثلاً دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط می‌کنیم)

* وقتی فندق‌ها کاملاً له شدند، آن‌ها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کرده و در حین پخت، مرغ خرد شده را نیز به آن افزوده و وقتی که مرغ پخته شد، رب گوجه‌فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش می‌ریزیم تا کمی غلیظ شود.

* سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم.

* بادمجان‌ها را پوست کنده، سرخ می‌کنیم و پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم، در خورش می‌ریزیم تا مخلوط کاملاً به خورد بادمجان برود.

فندق قاتق- غذای گیلانی

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

کد خبر 202067

برچسب‌ها