همشهری آنلاین: بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس است.

 آشنایی با روش تهیه بیشت واش - غذای محلی شهرستان کندلوس

مواد اولیه :

عدس خیس کرده: دو پیمانه

اسفناج: دو کیلوگرم

سیب‌زمینی خرد شده: سه عدد

شیر: یک لیتر

روغن: نصف پیمانه

فلفل سیاه: دو قاشق چایخوری

پودر زیره سبز: یک قاشق چایخوری

گردو خرد شده: یک پیمانه

نمک: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

* ابتدا عدس را با آب بپزید، اسفناج، شیر و سیب‌زمینی را اضافه کرده تا نیم ساعت پخته و نرم شود.

* در یک تابه روغن ریخته و تمامی ادویه‌ها را در آن تفت دهید.

* بعد گردو و نمک را اضافه کرده و با مواد داخل قابلمه ترکیب کنید و چند دقیقه روی حرارت گذاشته تا آماده شود.

بیشت واش

http://ashpaziema.com

کد خبر 214704

برچسب‌ها