چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۳
۰ نفر

قیمه‌نثار یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و غذای مشهور قزوینی‌ها است که در همه جای ایران طرفدار دارد.

قیمه‌نثار

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

گوشت مغز ران گوسفندی: 500 گرم

برنج: 6 پیمانه

زرشک: 2 قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ: 2 قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی: یک قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده: یک قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام: یک قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته: یک قاشق‏ غذاخوری

گلاب: یک قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره: یک قاشق‏ غذاخوری

کره: 100 گرم

زعفران آب گرفته غلیظ: یک قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه قیمه نثار | غذای محلی قزوین

طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه‌‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

انرژی کل: 3500 کیلو کالری

قیمه نثار

نکاتی برای تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.

روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

کد خبر 274874

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 18
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۵
    11 6
    خدا شاهد است که از آشپزی های معرفی شده در این سایت ها انسان خنده اش می گیرد . این که خوراک خاصی نیست پلو و گوشت و یک ذره زرشک . با یک عالمه ادویه و خلال بادام و پسته و .....
  • حسین IR ۱۴:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۵
    14 7
    غذای به ظاهر خوشمزه ایی هستش اما گرون تموم میشه