همشهری آنلاین: پامادور قاتق یا همان خورش گوجه فرنگی غذایی فوق‌العاده سریع و خوشمزه بوده و متعلق به استان گیلان است و جزو غذاهای بسیار متداول در شمال کشور است.

آشنایی با روش تهیه پامادور قاتق

آماده سازی: 5 دقیقه

مدت انتظار: 1 ساعت

مواد اولیه برای 6 نفر

گوجه فرنگی: 5عدد

پیاز: يك عدد

تخم مرغ: يك عدد

زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری

نمك: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب مقداری آب را جوشانده، گوجه‌فرنگی‌ها را درون آب جوش ریخته و سه دقیقه زمان می‌دهیم و بعد آنها را خارج می‌كنیم و پوست گوجه‌فرنگی‌ها را گرفته و به صورت مربع‌های درشت خرد می‌كنیم .

در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ كرده و پیاز را كاملا نگینی كرده و در آن سرخ می‌كنیم و گوجه فرنگی و زردچوبه را با آن تفت می‌دهیم. .

در آخر تخم‌مرغ را به صورت درسته روی خورش ریخته و اجازه می‌دهیم تخم‌مرغ بپزد. نمك و فلفل را هم در آخر پخت اضافه می‌كنیم.

نكات:

1)این غذا در گیلان با برنج سرو می‌شود و نوعی خورش محسوب می‌شود.

2)برخی افراد به این غذا سیر اضافه می‌كنند كه می‌توانید به جای آن از پود سیر هم استفاده كنید.

3)اگر قبل از اضافه كردن گوجه یك قاشق رب در روغن سرخ كنید و سپس گوجه‌ها را اضافه كنید غذای شما خوشمزه‌تر می‌شود.

منبع: مجله خانواده سبز - شماره 110

کد خبر 287791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =