براساس تصمیم کار‌گروه کیفیت نان، جوش‌شیرین از مراحل پخت نان حذف شده و از این پس تهرانی‌ها نان بدون جوش‌شیرین مصرف می‌کنند.

معاون وزیر صنعت با بیان اینکه استفاده از خمیر‌مایه به جای جوش‌شیرین در تولید نان، در دستور کار وزارت صنعت قرار گرفته است به مهر گفت: برای تأمین خمیرمایه مصرفی واحدهای تولید نان در تهران، تفاهمنامه‌ای با سندیکای تولید‌کنندگان خمیرمایه برای تحویل 330تن از این محصول در هر‌ماه به تعاونی نانوایان سنتی شهر تهران، اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم و انجمن نان‌های صنعتی منعقد شده است. عباس قبادی تصریح کرد: مقرر شده تا در هر‌ماه سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه 200تن خمیرمایه به تعاونی نانوایان سنتی شهر تهران، 80تن به اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم و 50تن به انجمن نان‌های صنعتی تحویل دهد.

کد خبر 195267
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اقتصاد كلان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز