همشهری آنلاین: متخصص تغذیه گفت: مصرف مرکبات که حاوی ویتامین و مواد معدنی بسیاری است در درمان عفونت‌ها موثر است.

مرکبات

مرتضی صفوی در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین مرکبات شامل کربوهیدرات‌ها، پتاسیم، فولیت، کلسیم، ویتامین ب، فسفر، منیزیم و مس است که همه آن‌ها در فرآیند رشد جسمی و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها دخالت دارد.

وی اضافه کرد: سیب‌زمینی، آب پرتقال، کیوی، جوانه گندم، کاهو و هویج نیز برای درمان عفونت‌ها موثرند.

به گفته صفوی، جعفری و سبزی‌های تیره، گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی نیز خاصیت ضد‌عفونی‌کنندگی دارد.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه زرده تخم‌مرغ و مغز گردو خاصیت ضد‌عفونی کننده دارند، افزود: این مواد غذایی برای درمان و مقابله با عفونت‌های بدن موثر هستند.

صفوی گفت: افراد مبتلا به بیماری‌های عفونی باید مواد غذایی که ایمنی و مقاومت بدن آنان را افزایش می‌دهد، مصرف کنند.

وی ادامه داد: امگا 3، آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌های C، A و روی برای عدم ابتلا به بیماری‌های عفونی مفید است.

کد خبر 163157

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار