یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۷:۳۰

همشهری آنلاین - شهره فرجی: گاهی اوقات، رعایت چند نکته ریز و استفاده از تجربه‌های ساده‌، کمک شایانی به شما خواهد کرد تا غذایی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته باشید.

omlette

در اینجا چند نکته ریز آشپزی را به شما معرفی می‌کنیم، با ما همراه باشید.

1- برای ترد شدن ماهی،‌ قبل از سرخ کردن، درون روغن آن، کمی نمک  بریزید در این صورت ماهی به تابه نمی‌چسبد. قبل از این که ماهی ‌را سرخ کنید از داغ بودن روغن مطمئن شوید.

frying

2- اگر می‌خواهید املت شما نرم و اسفنجی‌تر شود،‌2 تا 3 قاشق غذاخوری شیر به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید.

omlette

3- آیا گوجه فرنگی‌های  شما خیلی رسیده‌‌اند و تا فردا که آن‌ها را لازم دارید دوام نمی‌آورند؟ نگران نباشید، در ظرفی آب سرد بریزید و نمک را به آن اضافه کنید و گوجه فرنگی‌ها را درون آن، طی شب در یخچال قرار دهید. در این صورت گوجه فرنگی‌ها تازه و سفت می‌شوند وبرای روز بعد، قابل استفاده خواهند بود.

گوجه فرنگی

4- برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چای‌خوری نمک به روغن درون تابه، اضافه کنید، با این کار،‌ پیازها سریع‌تر سرخ شده و طعم بهتری خواهند داشت.

سرخ کردن پیاز

5- برای اینکه برنج به هم نچسبد و از هم جدا باشد، ‌درون برنج در حال پخت، چند قطره آب لیمو و مقدار کمی شکر اضافه کنید.

برنج

bestofkanchan.com

کد خبر 112770

برچسب‌ها