همشهری آنلاین: سوشی‌های ژاپن از این پس با ربات سریع تهیه می‌شوند.

سنت تهیه سوشی در ژاپن سنتی دیرینه است و 10 سال یا بیشتر طول می‌کشد تا فردی در این رشته تعلیم ببیندو شوکونین یا سرآشپز سوشی بشود.

اما حال برخی از تولیدکنندگان دستگاه‌ها و ربا‌تها کاری کرده‌اند که شاید کم کم تهیه سوشی از دست امسان خارج بشود.

سوشی بات بنا به ادعای سازنده‌اش که شرکتی ژاپنی است اولین ربات سوشی‌ساز در جهان است.اولین دستگاه آن در سال 1981 تولیده شده بود و حالا نمونه‌ةای جدیدتر و سریع‌تر در دست ساخت است.

سوشی بات دستگاهی است که برنج رت می‌بلعد و در هر ساعت 3هزار و 600 گلوله یا رل برنجی درست می‌:ند.

کار این دستگاه به این شکل است که میزانی از برنج را از یک سبد مخصوص برنج در قسمت بالای دستگاه می‌گیرد و به صورت گلوله برنجی در‌می‌آورد و روی یک صفحه گردان قرار می‌دهد. سپس یک تکه ماهی روی آن قرار می‌"یرد و به این ترتیب سوشی نیگیری آماده سرو می‌شود.

همچنین دستگاهی دیگر نیز هست که سوشی سایز متوسط درست میکند؛ در هر ساعت 300 رل سوشی.

این دستگاه‌ها در نمایشگاه بزرگ غذا و نوشیدنی 2012 در توکیو به نمایش درآمد.

حالا باید دید در نبرد بین ماشین و انسان، سوشیبات بهتر است یا سرآشپزهای 10سال در صف آموزش؟

برچسب‌ها

برچسب‌ها

۲۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۶:۲۸