آشپزی - دستور پخت
-
دلایل وا رفتن کباب تابه ای چیست؟ | راز خوشمزه شدن کباب تابه ای
دلایل وا رفتن کباب تابه ای را گفتهایم و جزییات مربوط به آن را نیز بررسی کردهایم. پس تا انتها همراه ما باشید تا در این خصوص نکاتی را خدمت شما عزیزان مطرح کنیم.
-
کباب کوبیده با دل مرغ را اینگونه درست کنید
کباب کوبیده یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که با گوشت چرخکرده تهیه میشود. اما میتوان با گوشت مرغ نیز آن را پخت. در این مطلب طرز تهیه کباب کوبیده با دل مرغ را آموزش داده ایم.
-
خوردنی جذاب با قارچ و نان پیتا ؛ میان وعده ای که راحت و سریع آماده میشود
لقمه قارچ کبابی یک میان وعده خوشمزه و سالم است که میتوان آن را به راحتی و در مدت زمان کوتاهی تهیه کرد. این لقمه برای افرادی که رژیم غذایی دارند یا به دنبال یک میان وعده کم کالری و مغذی هستند، گزینه مناسبی است.
-
لقمه قارچ کبابی، یک میان وعده سالم
لقمه قارچ کبابی یک میان وعده خوشمزه و سالم است که میتوان آن را به راحتی و در مدت زمان کوتاهی تهیه کرد. این لقمه برای افرادی که رژیم غذایی دارند یا به دنبال یک میان وعده کم کالری و مغذی هستند، گزینه مناسبی است.
-
در معروفترین کارگاه سمنوپزی ایران چه می گذرد؟ | تصاویر
بوی خوش سمنوی در حال جوش و طراوت جوانه های گندم آمدن بهار را خبر می دهند. در این کارگاه همیشه بهار و بساط جوانه گندم و پخت سمنو به راه است.
-
طرز پخت خورش «به» اصفهانی ؛ ترفند جلوگیری از سیاه شدن «به»
یکی از خوشمزهترین غذاهای پاییزی و زمستانی که جزو غذاهای رسمی محسوب میشود و میتوانید آن را برای مهمانیها و مجالس خود تهیه کنید، خورش به است.
-
راز خوشرنگ شدن لبو هنگام پخت | با این ترفندها لبو را مثل بازاری ها خوش رنگ و لعاب بپزید
یکی از مهمترین رازهای خوشرنگ شدن لبو در همین مسئله نهفته است. به هیچ عنوان قبل از پختن لبو پوست آن را نگیرید، حتی سر و ته آن را جدا نکنید.
-
سالاد مرغ و کلم ؛ سالادی خوشمزه برای دورهمی و ساندویچ !
سالاد مرغ و کلم یکی از انواع سالادهای سرد است که از تریکب کلم سفید، مرغ، سیب زمینی، خیارشور و... همرا ه با یک سس خوشمزه تهیه میشود و بسیار مجلسی است.
-
طرز تهیه آش سماق تویسرکان ؛ غذایی سرشار از مواد مغذی
آش سماق یکی از غذاهای سنتی و محلی استان همدان است که مربوط به تویسرکان میباشد که طعم فوقالعاده و جذابی دارد و برای تهیه آن از چغندر و حبوبات استفاده میشود.
-
این سوپ جادویی از خوشمزگی شما را طلسم میکند
ذات بعضی غذاها طوری است که انگار برای دورهمیها ساخته شدهاند و خوردنشان اصلا در خلوت نمیچسبد.
-
کدو بره مازندرانی را اینطور بپزید
کدو بره یکی از غذاهای محلی مازندران است و از مزیتهای این غذا تهیه راحت آن در کمترین زمان ممکنه است.
-
راز طعم دار کردن جوجه کباب ؛ چه کار کنیم گوشت جوجه سفت نشود ؟ | نحوه خرد کردن پیاز که مخصوص مزه دار کردن جوجه کباب است
پخت جوجه کباب نکاتی دارد که رعایت کردن آن جوجه کبابهای خانگی را بسیار بسیار لذیذ میکند بدون اینکه گوشت آن سفت شده آیا بیمزه باشد.
-
طرز تهیه کوفته سبزی به سبک سنتی | چه کار کنیم کوفته وا نرود؟
کوفته سبزی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود و سبز رنگ است. برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.
-
جایگزین کردن حبوبات به جای پروتئین های حیوانی زندگی سالمتری را برایتان به ارمغان می آورد
ترفندهایی برای پخت پروتئین های گیاهی
دانستن ترفندهایی برای استفاده از بنشنها، نیازمند داشتن مهارتهایی ساده و دمدستی است که با بهرهمندی از آنها میتوان ضمن دلپذیرتر کردن طعم غذا و ایجاد تنوع در سفره، از سنگین شدن معده پس از مصرف آنها پیشگیری کرد.
-
آش دوغ شیرازی با دستور پختی که خوشمزهتر از همیشه میشود
یکی از آشهای سنتی و خوشمزه ایرانی که مختص استان فارس و خصوصاً شهر شیراز است، آش دوغ شیرازی است که به سبک منحصر به فردی تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه آش دوغ شیرازی آموزش داده شده است.
-
سیب زمینی تنوری در قابلمه با سنگ ؛ یک میان وعده جذاب که عاشقش میشوید
سیب زمینی سنگی بدون روغن پخته میشود و خوشمزه است. با تهیه سیب زمینی سنگی میتوانید یک میان وعده جذاب داشته باشید. طعم این سیب زمینی دقیقا طعم سیب زمینی آتشی است. در ادامه با طرز تهیه سیب زمینی تنوری در قابلمه با سنگ آشنا میشوید.
-
طرز تهیه تارت کوچک با قارچ و پنیر ؛ فینگر فودی راحت و سریع
تارت قارچ و پنیر از فینگر فودهای آسان و راحتی است که میان کودکان و عاشقان فست فود طرفداران زیادی دارد. در ادامه طرز تهیه تارت قارچ و پنیر را آموزش دادهایم.
-
پرونده آشپزی-۹
سالاد با چاشنی حبوبات
سالادها از خوراکیهای محبوبی هستند که هم میتوانند کنار غذاهای اصلی خورده شوند و هم به تنهایی یک وعده غذایی سبک باشند.
-
این لذیذ یونانی، مخصوص شکموهاست
آنهایی که عاشق بادمجان هستند، امکان ندارد موساکا را دوست نداشته باشند.
-
پرونده اشپزی-۸
۷ راز نگهداری از حبوبات
حبوبات بهدلیل اینکه در زمره مواد خشک غذایی هستند، طول عمر نسبتا بالایی دارند. اگر از حبوبات به درستی نگهداری کنیم، میتوانیم برای هفتهها و ماهها ارزش این مواد غذایی را حفظ کرده و در پختوپز از آنها استفاده کنیم.
-
سیر تا پیاز غذای سنتی ایرانیان؛
روش پختن آش سبزی ساده به سبک ایرانی های عهد قدیم | چطور میتوانیم آش سبزی کشدار داشته باشیم؟ ؛ سبزیهایی که برای آش سبزی استفاده میشود
پخت آش در ایران ریشههای فرهنگی و مذهبی نیز دارد که آش سبزی یکی از معروفترین آشهایی است که به عنوان آش نذری طبخ و توزیع میشود. در این گزارش قصد داریم تا به طرز تهیه آش سبزی ساده بپردازیم.
-
این بال مرغ را میتوان در مهمانیهای خاص هم سرو کرد
کبابخورها اکثرا به خوردن بال مرغ کبابی علاقه زبادی دارند، اما این بال مرغ کبابی یک طعم و ظاهر متفاوت دارد که باید امتحان کرد.
-
عجیبترین پلاوها و چلاوهای تهرانی | از پاچهپلوی دربندی تا چاپیلیک پلوی کنی | ماجرای استانبولیپلو و سفیر ایرانی
پلوها و چلوها در گویش برخی از مردم تهران قدیم «پلاو» و «چلاو» تلفظ می شد. پلاوها و چلوها در فرهنگ زبانی مردم تهران تفاوت داشت. چلاوها با خورش و کباب خورده میشد و ساده بود ولی پلاوها ترکیبی از مواد مختلف را شامل میشد.
-
پرونده آشپزی -۵
حبوبات را در پیتزا جایگزین کالباس کنید
اگر فکر میکنید ساندویچ و پیتزاهایی که با حبوبات طبخ شدهاند طعم و مزه خوبی ندارند، سخت در اشتباهید. در سالهای اخیر انواع فست فودها و پیتزاها با حبوبات تهیه شدهاند که مشتریهای خودشان را دارند و میتوان آنها را در خانه به آسانی تهیه کرد.
-
پرونده آشپزی-۲
سفره کم خرج با حبوبات | قاتیپلوهای بدون گوشت
قاتیپلوها انواع مختلف دارند ولی وقتی قرار است بدون گوشت سرو شوند، میتوان برایشان سنگتمام گذاشت و با مخلوط کردن انواع حبوبات با پلوها بهجای گوشت و مرغ، طعم متفاوتی به غذاها داد؛ طعمی که شاید تاکنون آن را تجربه نکرده باشید
-
۸ غذای طهرونی ثبت میراث ناملموس کدامند؟
ثبت غذاهای تهرانی بهعنوان میراث ناملموس چند سالی است رواج یافته است. در این میان محله تاریخی کن پیشتاز بوده و ۸ غذای این محله ثبت ملی شده است.
-
پرونده آشپزی-۷
پخت چند غذا برای نوزادان و سالمندان ا حبوبات | تأمین فیبر گروههای خاص
کارشناسان تغذیه معتقدند، قرار دادن فیبر در رژیم غذایی باعث تامین سلامتی فرد می شود. حبوبات هم از فیبر و پروتئین بالایی برخوردارند، به همین دلیل استفاده از نخود، لوبیا، عدس و انواع حبوبات برای مصرف غذایی روزانه گروههای خاص مانند بیماران دیابتی، سالمندان، مادران شیرده و حتی نوزادان پیشنهاد می شود.
-
بدون نیاز به فر و خمیر در خانه پیتزا درست کنید
طرز تهیه یک پیتزای سالم را در گزارش امروز برایتان آوردهایم که به راحتی در خانه بدون نیاز به فر و خمیر میتوانید آن را تهیه کنید. نگران نباشید این پیتزا را میتوانید بدون عذاب وجدان بخورید و بچهها را هم غافلگیر کنید.
-
غذایی که هم تارت، هم کیک و هم پیتزاست
تارت انواع و اقسام دارد، بعضی به عنوان شیرینی و بعضی دیگر به عنوان غذا مورد استفاده قرار میگیرد.
-
پرونده آشپزی-۵
دستور پخت چند نوع آش، نوستالوژیک و دلچسب
هنگام سرماخوردن، یک غذای گرم بهویژه سوپ و آش بسیار لذتبخش است. درستکردن این نوع غذا از قدیم مرسوم بوده و وجود انواع حبوبات و سبزی به همراه مواد مغذی دیگر در آن باعث شده تا در زمره غذاهای اصلی و پرخاصیت قرار گیرد.