خواص مواد غذایی
-
با این پاستای خاص بچهها را ذوق زده کنید
پاستا برای بچهها همیشه ایدهآل است. برای همین میتوانید با یک پاستای جدید و خوشرنگ و لعاب آنها را شگفتزده کرده و یک ناهار یا یک شام را با شادی بچهها سرو کنید.
-
با این غذای آسان و سریع انرژیتان را برای یک روز پرکار فراهم کنید
امروز که روز تعطیل است و قرار است شما از صبح تا شب کارهای مربوط به خانهتکانی را انجام دهید به یک صبحانه مقوی و پرانرژی نیاز دارید. این مطلب اسفند ۸۹ در ماهنامه آشپزی منتشر شده است.
-
فیله ماهی سوخاری را با این روش تهیه کنید
غذاهای دریایی خواص غذایی بالایی دارند، با این وجود متاسفانه بچهها چندان رقبتی برای خوردن آنها نشان نمیدهند، اما یکی از غذاهایی که میتواند به ذائقه کودکان خوش بیاید فیله ماهی سوخاری است.
-
تا حالا ساندویچ خداکریم خوردهاید؟ | یک ترکیب مقوی برای عصرانه
نان و پنیر و سبزی فقط مخصوص صبحانه نیست. ساندویچ آن به عنوان میانوعده و به خصوص عصرانه نه تنها از تنقلات مضر و حتی کیک و بسکویتهای خانگی سالمتر است بلکه با این ترکیبات پیشنهادی، شما یک طعم و مزه قدیمی را امتحان میکنید. این مطلب اسفند ۸۹ در ماهنامه آشپزی منتشر شده است.
-
زخم معدهتان را با این گیاهان شفابخش درمان کنید
برای ابتلا به بیماری - هر بیماریای که باشد- مقدماتی لازم است! این مقدمات بسته به نوع بیماری متفاوت است اما تقریبا میتوان گفت در فهرست این مقدمات جای تغذیه نامناسب چه به لحاظ کیفی و چه کمی محفوظ است! کافی است در ذهنتان چند بیماری را به خاطر آورده و به دنبال علل آنها بگردید.
-
معروفترین خوراکی قم فقط سوهان نیست | آش قنبید را دست کم نگیرید!
یکی از معروفترین آشهای زمستانی قمیها آش کلم قمری یا به قول خودشان قنبید است.
-
این آش بینالمللی را بهسبک اراکیها درست کنید!
آش ترخینه هم از جمله آشهای چند ملیتی است. اراکیها هم مثل بروجردیها این آش را در زمستان زیاد میپزند که البته ترخینه آن هم دستساز خودشان و با مواد محلی است. البته در اراک به مواد ترخینه و همچنین خود آش، گل زرد یا به زبان محلی گل جیله هم اضافه میکنند که در عطاریها پیدا میشود.
-
جلفاییها قوروت قیله میخورند؛ شما چطور؟
این آش در شهرستان جلفا برای مراسم حنابندان توسط خانواده عروس پخته میشود.
-
با این مواد غذایی به جنگ هوای آلوده برویم
وقتی در خیلی از روزهای سال نفس خودمان که هیچ نفس شهرمان هم میگیرد و احتمالا دار و درختهای شهر هم نه توان و نه حال و حوصله نفس کشیدن دارند، چطور میتوان به بحثی غیر از آلودگی هوا، وارونگی هوا، کثیفی فضا و... پرداخت؟
-
گیاهی که چربی خون را کاهش میدهد و تببر است
کارشناس گیاهان دارویی گفت: مصرف کنگر برای افراد دارای چربی خون و دیابتی مفید و موثر است.
-
این ادویه شفا بخش هم شما را لاغر میکند و هم مشکلات مفصلی و آرتروزتان را درمان میکند
هر مواد غذایای خواصی دارد که میتواند در سلامت جسمی ما تاثیرات خاصی داشته باشند.
-
راهکاری برای کم کردن هزینههای زندگی | چگونه درخانهمان سبزی بکاریم؟
دیگر خبری از آن حیاطهای پرگل و درخت و باغچههای بزرگ و پراز سبزی نیست. دیگر خبری از تربچههای خانگی و تره و شاهی و ریحان و جعفری نیست که کدبانوی خانه، هر روز صبح دسته، دسته آنها را بچیند و باز دوباره فردا باغچه پرشود از همان بو، همان سبزی و همان طراوت.
-
این حبوبات سحرآمیز هستند | تا حالا دانههایی به این پرخاصیتی دیده بودید؟
اگر به غذاهای سنتی ما ایرانیها نگاهی بیندازید میبینید که در بیشتر آنها یکی از انواع حبوبات وجود دارد. حبوبات منبع خوبی از انواع مواد معدنی، فیبر، هیدراتهای کربن پیچیده و پروتئینها هستند که میتوانند جایگزین خوبی برای پروتئینهای حیوانی مانند انواع گوشتها باشند.
-
اگر به فکر سلولهای مغزتان هستید این مکملهای غذایی را فراموش نکنید
اگر قرار باشد یک نسخه خوراکی برای حفظ سلامتی؛ از سلامت قلب و عروق گرفته تا سلامت مو و ناخن تجویز کنیم؛ هرچند میتوان فهرستی از انواع خوراکیها یا مواد معدنی یا ویتامینها را ردیف کرد، اما شاید هیچ ترکیب غذایی به اندازه امگا ۳ و امگا ۶ برای این منظور مفید نباشد.
-
پای تخمه هم به دادگاه تندرستی باز شد | تخمه آفتابگردان بالاخره مفید است یا مضر؟
دانههای چرب مغزی، در میان ما ایرانیها جایگاه ویژهای دارند و جدای از فوایدشان برای ما از سرگرمیها نیز محسوب میشوند.
-
پوست کیوی برای چی خوب است ؟ | خواص حیرتانگیز پوست کیوی ؛ این افراد نباید پوست کیوی را بخورند
شما کیوی را چطور میخورید؟ شاید شما هم مثل خیلی از افراد دیگر فقط گوشت سبز و درخشان میوه را میخورید و پوست قهوهای آن را جدا میکنید. اما آیا میدانستید همهٔ بخشهای کیوی خوردنی است؟ بله درست است تمام قسمتهای کیوی قابلخوردن است، حتی پوست قهوهای و کرکدار آن.
-
زنجبیل و خواص درمانی منحصر به فردش | زنجبیل برای چی خوبه
زنجبیل برای کنترل روند پیری، خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد. علاوه بر این پتانسیل ضد میکروبی نیز دارد که میتواند در بهبود بیماریهای عفونی کمک کند.
-
همه چیزهایی که میخواهید درباره غذاهای یونانی بدانید | پساری پلکی؛ سنتیترین غذای یونانی
یونانیان به خاطر شرایط قرارگیری کشورشان در کنار ساحل بیشتر غذاهای دریایی مصرف میکنند. آنها از انواع ماهیهای لذیذ بهره میبرند؛ موجودات دریایی مختلفی همچون کالاماری، خرچنگ، اسکوئید، میگو و... به طورکلی مصرف غذاهای دریایی یونانیها بسیار بالاست.
-
کسانی که مشکل گوارشی دارند این سوپ را درست کنند
کلم پخته، سیبزمینی و زیره موادی هستند که برای تقویت معده مفید بوده و مصرف آنها به افرادی که مشکل گوارشی دارند توصیه میشود. این سوپ ترکیبی خوشمزه از همه این مواد است.
-
هر موقع سرما خوردید این آش را درست کنید
آش شولی بین اهالی یزد پر طرفدار است؛ به خصوص پخت این آش در فصل زمستان به علت وجود چغندر بسیار مناسب است.
-
کسانی که طعم ترش دوست دارند این آش را درست کنند
آش گوجهفرنگی از جمله آشهای بسیار خوشمزه آذریهاست. اگر به گوجهفرنگی علاقهمندید و با طعم ترشی هم میانه خوبی دارید مال هر شهری هم که هستید از این آش خوش طعم نگذرید.
-
طرز تهیه آب زرشک به ۲ روش ساده ؛ خواص و مضرات آب زرشک | آب زرشک را چه موقع بخوریم
آب زرشک یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار است که مصرف آن فوایدی بسیاری برای سلامت بدن به همراه دارد، دو روش خانگی برای تهیه این نوشیدنی پر خاصیت وجود دارد. در این مطلب به سوال پرتکرار « آب زرشک را چه موقع بخوریم » نیز پاسخ داده شده است.
-
اینفوگرافیک؛
خواص بلوبری ؛ میوه ای که فشار خون را کاهش میدهد
مصرف بلوبری نه تنها یک میان وعده خوشمزه و کم کالری است، بلکه فشار خون را کاهش میدهد، عملکرد رگهای خونی را بهبود میبخشد و باعث تقویت مغز میشود.
-
مادهای که نبودش رنگ از چهره میبرد | چه بخوریم تا آهن بدمان بالا برود؟
احتمالا شنیدهاید که میگویند «فلانی رنگ به رو ندارد.» این حالت گاهی ناشی از شنیدن یک خبر ناگوار و در مواردی هم ناشی از شنیدن یک خبر هیجانانگیز است. اما در خیلی موارد این بیرنگی چهره- به ویژه اگر دائمی باشد- ناشی از کمخونی یا کمخونی مفرط ناشی از کمبود یا فقر آهن است.
-
خوردن کدام گیاه از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند؟
کلمها یک خانواده بزرگ و مفید هستند که هر کدام از اعضای خانواده آنها به تنهایی کلی فایده، ویتامین، فیبر و مواد مغذی غنی دارد. کلم انواع متنوع و مختلفی دارد که در بیشتر روزهای سال و به خصوص پاییز و زمستان میتواند مهمان آشپزخانهها شود.
-
آیا غذاهایی که در مایکروفر پخته میشوند، سرطانزا هستند؟
مسلما داشتن یک مایکروفر، که فضای بسیار کوچکی را اشغال میکند و به طرز اعجابانگیزی تمام غذاها را ظرف چند دقیقه ناقابل آماده خوردن میکند، خیلی وسوسهکننده است و این روزها کمتر کسی را میبینیم که در مقابل این وسوسه، مقاومت کند و این مساله به یک اپیدمی تبدیل شده است.
-
پیشنهاد غذاهای ویژه برای خانمهای یائسهای که استرس دارند!
مهم است که با چه مواد اولیهای غذا طبخ میشود. هر ماده خوراکی صرف نظر از طعم و رنگ، دارای خواصی است که آن را متمایز میکند. اگر با نقش و کارکرد بعضی از گیاهان آشنا شویم، بهتر میتوانیم غذایی بپزیم که هم ظاهر خوبی داشته باشد و گرسنگی را برطرف کند و هم کیفیت سلامتی را در اعضای خانوادهمان ارتقا دهد.
-
چه کنیم تا کوفتهمان وا نرود؟ | داستان یک غذای خوشمزه که هر آشپزی از پس خوب پختن آن برنمیآید
بعضی غذاها عتیقهاند؛ شکل، طعم و رنگشان، با اینکه چند ثانیهای نیست که از روی اجاق برداشته شدهاند و هنوز بخار تازگی از آنها بلند میشود ولی قدیمیاند، تاریخ دارند.
-
مصرف این خوراکیها شریانهای قلب را باز میکند
همیشه در خانه بزرگترها انواع و اقسام خشکبار وجود دارد، حتی در غذاهایشان هم خشکبار میریزند. اما راز استفاده از این منابع سرشار از آنتیاکسیدان چیست.
-
ادویه ای که برای دیابت و یبوست خواص شگفت انگیز دارد
اگر دیابت دارید، این ادویه را جزئی ثابت از برنامه غذایی خود قرار دهید؛ مصرف منظم این چاشنی به بهتر شدن پاسخ انسولین کمک میکند.